Saudaatleten 2017 - resultater

Postet av Sauda IL - Friidrett den 16. Okt 2017

Årets Saudaatleten er ferdig utregnet. Det ble arrangert fire stevner med ulike øvelser og konseptet er at vi bruker friidrettens poengsystem og kårer den som er best totalt sett vurdert over korte løp, lange løp, hopp og kast. Kåringen er fordelt på klassene 11-14år, 15-19år og senior.
 
I år som i fjor var Gunnar Andre Gauthun suveren, og det mistenkes at mange av fjorårets konkurrenter hadde lagt inn årene allerede før første stevne. Ole Abotnes endte på andre plass mens Egil Aarebrot fikk tredjeplass til tross for at han kun hadde resultater i to kategorier.
I jenter junior var det også som i fjor Ingeborg Frøystad som stakk av med en suveren seier. Hun vant klart foran Maren Stensvåg Seim og Merel Dirksen.
I gutteklassen var det Toralf Rusten som var best. Han deltok i alle kategorier og dette var avgjørende. Vi hadde også deltakelse av Kristian TJordal og Lucas H. Løvaas, men de deltok kun i tre av fire kategorier. Med deltakelse i lange løp og et par flere øvelser kunne det blitt tett kamp om pokalen.
I jenteklassen var det aldri spennende. Naphansiri Nithuram vant suverent til tross for at hun kun hadde resultat i tre kategorier. Det  var jevnere om andreplassen som gikk til  Linde Espeland foran Hanna Haugsvær.
 
Den våkne leser har da identifisert at vi ikke hadde deltakere i dameklassen og i gutter junior. Målet vårt for 2018 er at vi klarer å få til en enda bedre og mer attraktiv stevneserie med deltakelse fra både kvinner og eldre gutter. Det er også på sin plass å utfordre Gunnar Andre i herreklassen.

Se link for resultater: Saudaatleten 2017.xlsx


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline