Treningsleir for Friidrettsgruppa

Postet av Sauda IL - Friidrett den 15. Apr 2015
Friidrettsgruppa til Sauda Idrettslag markerte overgang til vintertrening med å dra på treningssamling til Vamark/ Hovden 24-26 oktober. Totalt var vi 26 stykker hvorav 13 var utøvere i alderen 9 til 14, og resterende var trenere og foresatte.

Hensikten med turen var sosialisering, oppsummering av sesongen og informasjon om planene videre samtidig som vi gjennomførte en treningsøkt hver dag.

Fredag var reisedag og vi benyttet mørket til å gjennomføre fartslek med hodelykt på lokale veier og stier i nærområdet, mens de voksne forberedte middagen.

Lørdagen ble innledet med en leksjon i kosthold før frokost, og ut fra matinntaket og innholdet i matpakkene som ble laget synes det som om noe av innholdet var mottatt. Etter litt shopping på Hovden var det tid for trening og vi gjennomførte den hardeste intervalløkten som denne gjengen har vært igjennom. Etter litt påfyll av væske og banan var vi klare for en ny økt med litt intervall før lunsj ble inntatt i solveggen. Økten ble avsluttet med to timer i Hovden Badeland, og det viste seg at det fortsatt var bensin igjen på tanken….

Søndagen var igjen reisedag, men vi rakk en god økt med styrke og bevegelighet mens de voksne vasket ut av hytta.

At sosialisering tar på bevitnes av at de fleste sov hele veien hjem midt på dagen. Både utøverne trenerne og de foresatte var fornøyd med turen og vi håper at vi klarer å videreføre konseptet.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline