Månadens lag - mai 2018

Postet av Sauda IL - Friidrett den 8. Mai 2018

Oppe f.v Tonje, Mathilde, Jenny, Ida, Hannah, Aurora, Sofie

Nede f.v Guro, Myrthe, Martine og Ayla

Trenarar:  Hege B. Hølland og Kristina Løland

J15 har hatt ein flott sesong, med gode resultat både i serien og på cup i Danmark.
Gratulera så mykje med 2.plass i serien!

Frå hausten treng dette laget ny trenar - kanskje det er noko for deg? 

Ein positiv og treningsvillig gjeng som vil fortsetta å visa igjen på Hauglandet. 


0 Kommentar

Vinterkarusell 2018 - her finner du resultatene etter alle fire løp

Postet av Sauda IL - Friidrett den 15. Jan 2018

Siste torsdag i måneden: 25. Januar, 22. Februar, 22. mars og 26. april.

Se her for mer info: Vinterkarusellen 2018.pdf

Resultater etter vinterkarusellen løp 1 - se her: Vinterkarusellen 2018_1- Resultater.xlsx

Resultater etter vinterkarusellen løp 2 - se her: Vinterkarusellen 2018_2- Resultater PDF.pdf

Resultater etter vinterkarusellen løp 3 - se her: Vinterkarusellen 2018_3- Resultater.xlsx

Resultater etter vinterkarusellen løp 4 - se her: Vinterkarusellen 2018_4- Resultater.xlsx 


0 Kommentar

Saudaatleten 2017 - resultater

Postet av Sauda IL - Friidrett den 16. Okt 2017

Årets Saudaatleten er ferdig utregnet. Det ble arrangert fire stevner med ulike øvelser og konseptet er at vi bruker friidrettens poengsystem og kårer den som er best totalt sett vurdert over korte løp, lange løp, hopp og kast. Kåringen er fordelt på klassene 11-14år, 15-19år og senior.
 
I år som i fjor var Gunnar Andre Gauthun suveren, og det mistenkes at mange av fjorårets konkurrenter hadde lagt inn årene allerede før første stevne. Ole Abotnes endte på andre plass mens Egil Aarebrot fikk tredjeplass til tross for at han kun hadde resultater i to kategorier.
I jenter junior var det også som i fjor Ingeborg Frøystad som stakk av med en suveren seier. Hun vant klart foran Maren Stensvåg Seim og Merel Dirksen.
I gutteklassen var det Toralf Rusten som var best. Han deltok i alle kategorier og dette var avgjørende. Vi hadde også deltakelse av Kristian TJordal og Lucas H. Løvaas, men de deltok kun i tre av fire kategorier. Med deltakelse i lange løp og et par flere øvelser kunne det blitt tett kamp om pokalen.
I jenteklassen var det aldri spennende. Naphansiri Nithuram vant suverent til tross for at hun kun hadde resultat i tre kategorier. Det  var jevnere om andreplassen som gikk til  Linde Espeland foran Hanna Haugsvær.
 
Den våkne leser har da identifisert at vi ikke hadde deltakere i dameklassen og i gutter junior. Målet vårt for 2018 er at vi klarer å få til en enda bedre og mer attraktiv stevneserie med deltakelse fra både kvinner og eldre gutter. Det er også på sin plass å utfordre Gunnar Andre i herreklassen.

Se link for resultater: Saudaatleten 2017.xlsx


0 Kommentar

Karabinlekene i Bergen

Postet av Sauda IL - Friidrett den 18. Mai 2016

Friidrettsgruppen deltok på Karabinlekene I Bergen I perioden 13-15. mai. Dette er et av de største barne- og ungdomsstevnene på Vestlandet i løpet av vårsesongen. Her møtes de beste fra Bergensområdet med tilreisende fra andre deler av landet. Flere av resultatene var av topp nasjonal klasse, og som i fjor ble det satt nasjonale rekorder. Vi reiste fredag med 8 utøvere og to trenere og returnerte på søndag stinne av erfaring og med støle muskler. I løpet av turen hadde vi 49 starter og det endte opp med 39 personlige rekorder. Noen av rekordene var små, men et par var solide forbedringer som Linnea Haraldsen sin forbedring i lengde på over en halv meter, og Hanna Haugsvær sin forbedring i liten ball med nesten 10meter.

De to rekruttene, Ivar Haugsvær og Theo Espeland hevdet seg godt i sine klasser og fikk begge deltakermedaljer for sine prestasjoner. Av de seks jentene fikk tre av dem medaljer. Hyppigste gjest på premiepallen var Vilde Sulen Hovland som fikk premie i både 80meter, 200meter og kule. Hanna Haugsvær fikk premie i kule og liten ball, mens Linde Espeland fikk premie i liten ball. Daria Peneva, Ingrid Lunde og Linnea Haraldsen kom dessverre ikke på pallen denne gang, men de leverte fine rekorder og nærmer seg denne.
Våre poengmessig beste resultater var Hanna sitt kulestøt til 911poeng og Vilde sitt høydehopp til 820poeng.0 Kommentar

Plan for treningsstevner

Postet av Sauda IL - Friidrett den 10. Mai 2016

For å se planen, trykk på linken
--> PLAN TRENINGSSTEVNER SAUDA.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline